Persarchief voor de gerechtelijke informatie in Antwerpen

Homepage   |   Dossiers  |   Wie zijn wij?   |   Links   |   Contact

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

LINKS: Advocaten(kantoren)

     http://www.vercraeye.be/     Dit is de website van het advocatenkantoor Joris A. Vercraeye, gevestigd te 2018 Antwerpen, Jozef de Bomstraat 4, tweede verdieping (hoek Anselmostraat - Jozef de Bomstraat, boven KBC bank, ingang zijde Jozef de Bomstraat).
 
     http://www.advo.be     ADVO.BE is een portaalsite over juridische diensten. Zij willen er een HELPDESK en DATABANK mee creŽren van gegevens over die diensten en over advocaten. Iedereen is welkom om gebruik te maken van dit geesteskind van enkele Antwerpse advocaten.
 
     http://www.nadinemaes.be     Dit is de website van het advocatenkantoor van de bekende assisenpleitster Nadine Maes in Sint-Niklaas Voorkeurmateries: strafrecht (assisen!) en verkeersrecht.
 
     http://www.legalnet.be     Dit is een juridische portaalsite met aandacht voor allerlei trends op het juridische domein. Er is ook een dagelijkse selectie van juridische vacatures, interessante seminaries en publicaties. Binnenkort komt er ook nog een juridisch forum bij.
 

terug naar de hoofdpagina

© Pagia bvba, Antwerpen. Alle rechten voorbehouden. Overname enkel mits schriftelijke toestemming en mits bronvermelding.