Persarchief voor de gerechtelijke informatie in Antwerpen

Homepage   |   Dossiers  |   Wie zijn wij?   |   Links   |   Contact

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

LINKS: Media

     http://www.gva.be     De krant uit de Concentra-groep biedt gratis zijn eigen tekten en archief aan en in de loop van de dag een selectie van het \'nieuwe nieuws\', met bijdragen die verdacht veel lijken op de Belga-berichten.
 
     http://www.kranten.com/     Een dagelijks on-line overzicht van de belangrijkste bijdragen in de Vlaamse en Nederlandse kranten.
 
     http://www.assisen.be/     Dit is de recentelijk fraai vernieuwde site over de lopende assisenprocessen in BelgiŽ en een archief over de honderden dossiers uit het verleden. De site van monument Gust Verwerft is deels vrij toegankelijk.
 
     http://telpress.belga.be/     De on-line site van het Brusselse persagentschap Belga, vooral sterk in het landelijk relevante nieuws. Het gerechtelijke nieuws in Antwerpen wordt vrijwel waterdicht gecovered met puik geschreven bijdragen. Uiteraard een betalende site.
 
     http://www.mediargus.be/     Is gegroeid uit de interredactionele elektronische knipselkrant en biedt vandaag de bijdragen van de meeste Belgische en sommige Nederlandse kranten. Deze betalende site geeft elke ochtend een update en je kan tot twaalf jaar ver zoeken in het archief.
 
     http://www.politics.be/actueel     De nieuwstak van Politics.be. Uiteraard voornamelijk politiek relevant nieuws. Vrij toegankelijk.
 
     http://www.legalnet.be     
 

terug naar de hoofdpagina

© Pagia bvba, Antwerpen. Alle rechten voorbehouden. Overname enkel mits schriftelijke toestemming en mits bronvermelding.